Neverjetno kaj lahko okno s kupolo za ravno streho naredi za vaš dom

Številni bivalni prostori v zgradbah z ravno streho – vključno s kuhinjami, dnevnimi sobami in pisarnami – dobijo zelo malo naravne svetlobe. Z oknom s kupolo za ravno streho lahko z dnevno svetlobo spremenite in izboljšate prostore pod ravno streho.

Predstavljajte si, kaj lahko okno s kupolo za ravno streho naredi za vaš dom: dodajte naravno svetlobo, povečajte količino svežega zraka in zagotovite svež pogled na svoje prostore. 

Fiksna okna s kupolo za ravno streho

Fiksna (brez odpiranja) okna VELUX s kupolo za ravno streho CFP so idealna, ko morate v prostore vnesti dnevno svetlobo brez dodatnega prezračevanja.

Elektrificirana okna s kupolo za ravno streho

Daljinsko upravljana okna VELUX INTEGRA® s kupolo za ravno streho CVP dodatno omogočajo prezračevanje.

Okno s kupolo za izhod na ravno streho

Okno VELUX s kupolo za ravno streho z dostopom je mogoče ročno odpreti do kota 60°, da je omogočen preprost dostop do strehe. Okno s kupolo za ravno streho z dostopom zlahka kombinirate s skupino oken VELUX s kupolo za ravno streho CFP/CVP brez spreminjanja zunanjega videza zgradbe.

Sistem za odvod dima za ravno streho

Odvod dima je pogosto zakonsko predpisano v industrijskih zgradbah in pisarnah, na primer nad stopnišči. Okno VELUX s kupolo za ravno streho CSP učinkovito odvaja vročino in dim.

Več kot le okno

Okna s kupolo za ravno streho lahko dramatično spremenijo prostor. To je najhitrejši način, da svojim podstrešnim prostorom dodate naravno svetlobo, prezračevanje in občutek odprtosti. Učinek dnevne svetlobe in svežega zraka je osupljiv.