Neverjetno kaj lahko okno s kupolo za ravno streho naredi za vaš dom

Številni bivalni prostori v zgradbah z ravno streho – vključno s kuhinjami, dnevnimi sobami in pisarnami – dobijo zelo malo naravne svetlobe. Z oknoms kupolo za ravno streho lahko z dnevno svetlobo spremenite in izboljšate kateri koli prostor.

Predstavljajte si, kaj lahko okno s kupolo za ravno streho naredi za vaš dom: Dodajte naravno svetlobo, povečajte količino svežega zraka in zagotovite svež pogled na svoje prostore. Na voljo so odprte in fiksne izvedbe. Oboje je na voljo za nove vgradnje ali kot zamenjava za obstoječe izdelke s kupolo.

Fiksna okna VELUX s kupolo za ravno streho

Fiksna (brez odpiranja) okna VELUX s kupolo za ravno streho CFP so idealna, ko morate v prostore vnesti dnevno svetlobo brez dodatnega prezračevanja.

Okna VELUX INTEGRA® s kupolo za ravno streho

Daljinsko upravljana okna VELUX INTEGRA® s kupolo za ravno streho CVP dodatno omogočajo prezračevanje.

Okna VELUX s kupolo za ravno streho z dostopom

Okno VELUX s kupolo za ravno streho z dostopom je mogoče ročno odpreti do kota 60°, da je omogočen preprost dostop do strehe. Okno s kupolo za ravno streho z dostopom zlahka kombinirate s skupino oken VELUX s kupolo za ravno streho CFP/CVP brez spreminjanja zunanjega videza zgradbe.

Odvod dima

Odvod dima je pogosto zakonsko predpisano v industrijskih zgradbah in pisarnah, na primer nad stopnišči. Okno VELUX s kupolo za ravno streho CSP učinkovito odvaja vročino in dim.

Več kot le okno

Okna s kupolo za ravno streho lahko dramatično spremenijo prostor. To je najhitrejši način, da svojim podstrešnim prostorom dodate naravno svetlobo, prezračevanje in občutek odprtosti. Učinek dnevne svetlobe in svežega zraka je osupljiv.